Koop AdaxKoop Adax zonder Recept

Algemeen

Adax is een niet-steroïde anti-inflammatoir geneesmiddel. Het wordt voorgeschreven voor de behandeling van de symptomen van artritis, primaire dysmenorroe, koorts. Het heeft een effect op de bloedplaatjesaggregatie.

Adax (Ibuprofen) Routebeschrijving

Het is aanbevolen om het geneesmiddel in te nemen zoals het was voorgeschreven door uw arts. Neem het met een glas water. Slikken pil het geheel. De aanbevolen dosis niet overschrijden.

Adax (Ibuprofen) Voorzorgsmaatregelen

Voordat u begint met uw behandeling met Adax Vertel uw arts als u allergisch bent voor de geneeskunde, ziekte, nier of lever ziekte van Parkinson, hoge bloeddruk; als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Heeft alcoholische dranken of rook niet nemen. Middelbare leeftijd mensen kunnen gevoeliger zijn voor de geneeskunde.

Adax (Ibuprofen) Contra

Patiënten met natrium-gevoelige hypertensie en overgevoeligheid voor Adax kan het middel niet gebruiken.

Adax (Ibuprofen) Mogelijke bijwerking

Bijwerkingen kunnen de volgende zijn: droge mond, duizeligheid, prikkelbaarheid, sedatie, slapeloosheid, urineretentie. Ernstige bijwerkingen zijn onwaarschijnlijk. Indien nodig vragen dringende medische hulp in een keer.

Geneesmiddelinteractie

Adax wisselwerking met de volgende geneesmiddelen: NSAID's van de salicylaat familie en anticoagulantia. Raadpleeg uw arts of apotheker om meer informatie.

Adax (Ibuprofen) Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Als het bijna tijd is van de volgende inname gewoon overslaan en ga terug naar uw schema.

Adax (Ibuprofen) Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. De overdosis symptomen zijn pijn op de borst, misselijkheid, onregelmatige hartslag, en gevoel licht in het hoofd of flauwvallen.

Adax (Ibuprofen) Opslag

Bewaar de medicijnen bij kamertemperatuur tussen 68-77 graden F (20-25 graden C) uit de buurt van licht en vocht. Houd alle geneesmiddelen uit de buurt van het bereik van kinderen en huisdieren.

Koop Adax