Koop AmiclotonKoop Amicloton zonder Recept

Amicloton (Frumil) Algemene informatie

Amicloton is een diureticum (water pil) gebruikt om het vasthouden van vocht en hoge bloeddruk te behandelen. Het bevat twee werkzame bestanddelen, amiloride hydrochloride en furosemide. Het werkt door het veroorzaken van de nieren naar de hoeveelheid zouten, zoals kalium en natrium, die worden gefilterd uit het bloed en in de urine te verhogen.

Amicloton (Frumil) Routebeschrijving

Neem Amicloton precies zoals voorgeschreven door uw arts. Als u wordt behandeld voor hoge bloeddruk gebruik van Amicloton vereist een aantal weken als het niet de behandeling van hypertensie, maar gewoon houdt het onder controle.

Amicloton (Frumil) Voorzorgsmaatregelen

Alvorens Amicloton je moet praten met uw arts als u een lage hoeveelheid vloeistof in het bloed (hypovolemie), verhoogd kaliumgehalte in het bloed (hyperkaliëmie), zeer lage niveaus van natrium in het bloed (hyponatriëmie), diabetes, nier-of leverfalen, allergie voor furosemide of amiloride.

Amicloton (Frumil) Contra

Furosemide is gecontra-indiceerd bij patiënten met anurie, hypovolemie en bij patiënten met een voorgeschiedenis van overgevoeligheid voor furosemide. Niet aanbevolen voor kinderen onder de 18 jaar. Informeer uw arts als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Amicloton (Frumil) Mogelijke bijwerking

Get dringende medische hulp als u zwakte, spierkrampen, duizeligheid, droge mond, verhoogde productie van urine, verhoogde bloedsuikerspiegel, hoofdpijn, paresthesie, huiduitslag, visuele stoornissen, hyperurikemie, sufheid , uitdroging. Als je andere gevolgen niet hierboven vermeld, neem contact op met uw arts.

Amicloton (Frumil) Drug interacties

Vertel uw arts over alle andere medicijnen die u gebruikt, in het bijzonder: ACE-remmers (captopril), ciclosporine, kaliumzouten, tacrolimus, niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen (indometacine, ibuprofen), angiotensine II receptor antagonisten (losartan). Interactie tussen twee medicijnen betekent niet altijd dat je moet stoppen met een van hen. Vertel uw arts over alle recepten, over-the-counter, en kruiden medicijnen die u gebruikt.

Amicloton (Frumil) Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Amicloton (Frumil) Overdose

Er zijn geen bekende symptomen van overdosering. Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer.

Amicloton (Frumil) Opslag

Bewaar de medicijnen op kamertemperatuur tussen de 59-86 graden F (15-30 ° C) uit de buurt van licht en vocht.

Koop Amicloton