Koop Dapoxetine HydrochlorideKoop Dapoxetine Hydrochloride zonder Recept

Dapoxetine Hydrochloride (Priligy) Algemene informatie

Dapoxetine Hydrochloride is een geneesmiddel dat wordt gebruikt voor de behandeling van voortijdige zaadlozing bij mannen. Het behoort tot de groep van de geneesmiddelen genaamd selectieve serotonine heropname remmers (SSRI's). Het is nuttig voor mensen met een onvermogen om ejaculatie te ondersteunen.

Dapoxetine Hydrochloride (Priligy) Routebeschrijving

Het is aanbevolen om het geneesmiddel in te nemen zoals het was voorgeschreven door uw arts. Neem het met een groot glas water. Neem niet meer dan de voorgeschreven dosering.

Dapoxetine Hydrochloride (Priligy) Voorzorgsmaatregelen

Voordat u begint met uw behandeling met Dapoxetine Hydrochloride informeer uw arts als u een allergie, lever, nieren of oogproblemen hebben, en bipolaire verwarring. Middelbare leeftijd mensen kunnen gevoeliger zijn voor de geneeskunde.

Dapoxetine Hydrochloride (Priligy) Contra

Zwangere en zogende vrouwen en patiënten met overgevoeligheid voor Dapoxetine Hydrochloride kan het niet gebruiken.

Dapoxetine Hydrochloride (Priligy) Mogelijke bijwerking

Diarree, braken, snelle en onregelmatige pols, angst zijn frequente bijwerkingen. Meer ernstige bijwerkingen zijn zeer onwaarschijnlijk. Als u een van de bijwerkingen die boven je vermeld moet u uw arts raadplegen.

Geneesmiddelinteractie

Dapoxetine Hydrochloride kan interageren met de volgende geneesmiddelen: antipsychotica, MAO-remmers, anti-aritmica, H2-receptor antagonisten en serotonine-noradrenaline heropname remmers (SNRI's).

Dapoxetine Hydrochloride (Priligy) Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Als het bijna tijd is van de volgende inname gewoon overslaan en ga terug naar uw schema.

Dapoxetine Hydrochloride (Priligy) Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis zoek onmiddellijk medische hulp. De overdosis symptomen zijn pijn op de borst, misselijkheid, onregelmatige hartslag, en gevoel licht in het hoofd of flauwvallen.

Dapoxetine Hydrochloride (Priligy) Opslag

Bewaar de medicijnen bij kamertemperatuur tussen 68-77 graden F (20-25 graden C) uit de buurt van licht en vocht. Houd alle geneesmiddelen uit de buurt van het bereik van kinderen en huisdieren.

Koop Dapoxetine Hydrochloride