Koop JalanimbaKoop Jalanimba zonder Recept

Jalanimba (Brahmi) Algemene informatie

Jalanimba is ayurvedische kruiden geneesmiddel dat gebruikt wordt om de geestelijke gezondheid te verbeteren, verbetering van het geheugen en intellect. Het is ook bekend als een effectieve zenuwtonicum die helpt stress immuniteit bevorderen. Het kan worden toegepast in het geval dat u hebt last van bitterheid, psychische angst, neurose, slaapstoornissen (slapeloosheid) uitgelokt door stress; geheugenstoornissen en slechte concentratie, mentale vermoeidheid, verminderd hersenactiviteit als gevolg van hoofdletsel; astma en bronchiale spasmen en / of ontsteking.

Jalanimba (Brahmi) Routebeschrijving

Het verloop van de behandeling wordt toegediend in overeenstemming met de instructies van uw arts. Toepassing van deze medicatie precies zoals het is voorgeschreven. Neem 1 capsule van deze medicatie oraal twee maal per dag met water of melk. Tussen de inname van Jalanimba en andere allopathische geneesmiddelen moet een uur interval. De maximale duur van de behandeling is 100 dagen. Dan stop je met behulp van het voor nog eens 100 dagen. Het verloop van de behandeling kan worden herhaald na 100 dagen.

Jalanimba (Brahmi) Voorzorgsmaatregelen

Jalanimba is een natuurlijke kruiden-product en het is veilig voor de gezondheid. Er zijn geen voorzorgsmaatregelen zijn vastgesteld voor het gebruik van dit product.

Jalanimba (Brahmi) Contra

Elke contra zijn niet vastgesteld.

Jalanimba (Brahmi) Mogelijke bijwerking

Patiënten hebben geen last van bijwerkingen tijdens het gebruik van deze medicatie.

Jalanimba (Brahmi) Drug interacties

Elke interacties zijn niet waargenomen, maar moet u uw arts op de hoogte over eventuele medicijnen die u kan nemen gelijktijdig met Jalanimba. Bij het gebruik van deze medicatie met andere geneesmiddelen kan resulteren in meer of minder bereikte effecten combineert u.

Jalanimba (Brahmi) Gemiste dosis

In het geval dat u hebt gemist een dosis van dit kruidenmiddel te nemen, neem deze dan zo snel mogelijk. Als het in de buurt van de tijd om een ​​volgende dosis, moet u de vergeten dosis niet in en houd uw gewone doseringsschema. Vermijd het compenseren een gemiste dosis door het nemen van een extra een.

Jalanimba (Brahmi) Overdose

Overdosering is niet de bedoeling om te komen, maar in het geval u last van bijwerkingen, zoek medische hulp en de hoogte van uw zorgverlener.

Jalanimba (Brahmi) Opslag

Deze medicatie wordt bewaard bij kamertemperatuur tussen 15-25 C (57-99 F) uit de buurt van zonlicht, hitte, vochtigheid. Bewaar het in de badkamer. Houd alle geneesmiddelen uit de buurt van het bereik van kinderen en huisdieren.

Koop Jalanimba