Koop Kamagra JellyKoop Kamagra Jelly zonder Recept

Kamagra Jelly Algemene informatie

Kamagra Jelly wordt gebruikt om mannelijke seksuele functie problemen zoals erectiestoornissen te behandelen. Het werkt met seksuele stimulatie. Sildenafil - de belangrijkste component, werkt door het verbeteren van relaxatie van glad spierweefsel met behulp van stikstofmonoxide, een chemische stof die normaal wordt uitgebracht in reactie op seksuele stimulatie. Het kan ook worden gebruikt voor andere doeleinden dan hierboven vermeld.

Kamagra Jelly Routebeschrijving

Het is aanbevolen om het te nemen 1 uur voor seksuele activiteit. Doe het niet meer dan eenmaal per dag. Het is niet aan te raden om vetrijk voedsel, grapefruit eten of drinken van grapefruitsap.

Kamagra Jelly Voorzorgsmaatregelen

Voordat de behandeling met Kamagra Jelly, raadpleeg dan uw arts of gezondheidszorg adviseur over eventuele allergie die je hebt. Midden oude mensen kunnen gevoeliger zijn voor bijwerkingen van het geneesmiddel.

Kamagra Jelly Contra

Kamagra Jelly moet niet worden gebruikt met andere behandelingen die de erectie of nitraten veroorzaken. Vrouwen kunnen kinderen en mensen met een overgevoeligheid voor een van de bestanddelen van het geneesmiddel niet gebruiken.

Kamagra Jelly Mogelijke bijwerking

De frequente bijwerkingen zijn maagklachten, hoofdpijn, blozen, brandend maagzuur, verstopte neus, duizeligheid, duizeligheid of diarree. Meer ernstige allergische reacties zijn zeldzaam. Als u merkt dat andere bijwerkingen die hierboven niet zijn vermeld, moet u contact opnemen met uw arts of apotheker.

Geneesmiddelinteractie

Dit geneesmiddel mag niet gebruikt worden met nitraten en recreatieve drugs bevattend amyl of butyl nitriet; alfa-blokker medicatie; andere medicijnen voor impotentie; hoge bloeddruk medicijnen, etc.

Kamagra Jelly Gemiste dosis

Kamagra Jelly wordt gebruikt als dat nodig is, dus het is onwaarschijnlijk dat een dosis mist.

Kamagra Jelly Overdose

Als u denkt dat u gebruikt te veel van dit medicijn vragen dringende medische aandacht meteen. De symptomen van overdosering zijn doorgaans voorzien van pijn op de borst, misselijkheid, onregelmatige hartslag, en gevoel licht in het hoofd of flauwvallen.

Kamagra Jelly Opslag

Bewaar uw medicijnen op kamertemperatuur tussen 68-77 graden F (20-25 graden C) uit de buurt van licht en vocht. Bewaar ze niet in de badkamer. Houd alle geneesmiddelen uit de buurt van het bereik van kinderen en huisdieren.

Koop Kamagra Jelly