Koop Kanaje HindiKoop Kanaje Hindi zonder Recept

Kanaje Hindi (Ashwagandha) Algemene informatie

Kanaje Hindi is een ayurvedische kruiden-product dat gebruikt wordt als een zenuw tonic. Het is een krachtige anti-stress en anti-inflammatoire middel en een antioxidant die doeltreffend zijn om de stressbestendigheid, bevordering van de seksuele activiteit, verhoogt de vitaliteit en remmen insenescence is. Het helpt om een ​​dagelijkse spanning beter bestand tegen en vermindert symptomen van prikkelbaarheid. Het helpt krachtig en nieuw leven ingeblazen te blijven. Het kan gebruikt worden als een profylactisch middel dat mannelijke onvruchtbaarheid voorkomt.

Kanaje Hindi (Ashwagandha) Routebeschrijving

Raadpleeg uw arts met betrekking tot uw persoonlijke doseringsschema. Neem precies zoals voorgeschreven voor u.

Kanaje Hindi (Ashwagandha) Voorzorgsmaatregelen

Om een ​​mogelijk negatief effect op uw kind te voorkomen, raadpleeg dan uw arts of apotheker zorgverlener in het geval dat u zwanger bent of borstvoeding geven als deze medicatie kan uitscheiden met moedermelk.

Kanaje Hindi (Ashwagandha) Contra

Elke contra zijn niet vastgesteld.

Kanaje Hindi (Ashwagandha) Mogelijke bijwerking

Er zijn geen bijwerkingen te verwachten te gebeuren. Dit geneesmiddel bevat natuurlijke bestanddelen die veilig zijn voor de gezondheid zijn. Interacties tussen geneesmiddelen Elke interacties tussen geneesmiddelen zijn niet geïdentificeerd; maar er is wel een must om te bespreken met uw arts een lijst van andere medicijnen die u kan nemen gelijktijdig met Kanaje Hindi. Bij het gebruik van deze medicatie met andere geneesmiddelen combineert u kan verhogen of het bereikte effect verminderen.

Kanaje Hindi (Ashwagandha) Gemiste dosis

In het geval dat u hebt gemist een dosis van dit kruidenmiddel te nemen, neem deze dan zo snel mogelijk. Als het in de buurt van de tijd om een ​​volgende dosis, moet u de vergeten dosis niet in en houd uw gewone doseringsschema. Vermijd het compenseren een gemiste dosis door het nemen van een extra een.

Kanaje Hindi (Ashwagandha) Overdose

Als u overdosering vermoedt, of last heeft van een bijwerking die hier niet worden vermeld, onmiddellijk op zoek naar medische hulp en raadpleeg uw arts.

Kanaje Hindi (Ashwagandha) Opslag

Deze medicatie wordt bewaard bij kamertemperatuur tussen 15-29 C (59-77 F), uit de buurt van zonlicht, hitte en vocht. Neem dit medicijn niet op in de badkamer. Houd het uit de buurt van het bereik van kinderen en huisdieren.

Meer informatie

Dit is puur een natuurlijk product dat geen vlekken of synthetische ingrediënten. Het verlicht de symptomen van mentale vermoeidheid en stress; het vermindert prikkelbaarheid, verbetert geheugen, biedt een herstellende slaap de hele nacht lang. Het wordt gebruikt als een krachtige immunomodulator.

Koop Kanaje Hindi