Koop KarelaKoop Karela zonder Recept

Karela Algemene informatie

Karela is een Himalaya medicatie met een pure plantaardige extract van Sopropo (of bittere pompoen). Het is een krachtige laxeermiddel en digestief middel met anti-inflammatoire en anti winderig eigenschappen. Het is een ijzer bevattende kruid dat ook verrijkt met vitaminen (B1, B2, B3 en C), kalium en calcium. Het is vooral effectief tegen de type 2 diabetes mellitus. Het helpt om een ​​normale glucose in het bloed te houden.

Karela Routebeschrijving

Neem deze medicatie precies zoals uw arts het heeft voorgeschreven. Volg zorgvuldig alle aanbevelingen aan u gegeven door een arts. Voorkom het overschrijden van uw dosis of het nemen van de medicatie langer dan werd geadviseerd. Slik dit medicijn met een vol glas water of melk. Er is een must om te bespreken met uw arts een lijst van andere medicijnen die u kan consentaneously nemen met Karela. Als u andere geneesmiddelen of voedingssupplementen te gebruiken zonder toestemming van uw arts, kan dit resulteren in een ernstige verergering.

Karela Voorzorgsmaatregelen

Informeer uw arts in het geval je hebt last van een hoge bloeddruk. Een negatief effect op de ongeboren baby te voorkomen, wordt deze medicatie niet genomen door zwangere vrouwen omdat het contracties, oorzaak metrorragie en abortus kan veroorzaken. Het kan ook favism veroorzaken en kan giftig zijn voor kinderen.

Karela Contra

geen absolute contra-indicaties zijn aangegeven.

Karela Mogelijke bijwerking

Geen bijwerkingen bekend voor deze medicatie als het geen stimulerend maar een natuurproduct. Een meerderheid van de patiënten zijn niet ervaren elke ernstige drug reactie; maar er is wel een must om een ​​constant onderzoek uit te voeren.

Karela Drug interacties

Het is in staat om te communiceren met chlorpropamide die kunnen leiden tot hypoglykemie.

Karela Gemiste dosis

Als u uw dosis hebt overgeslagen, neem deze dan zo snel mogelijk. In het geval dat het in de buurt van de tijd voor de volgende dosis, vermijd het nemen van de gemiste dosis en uw gewone doseringsschema. Vermijd het compenseren een gemiste dosis door het nemen van een extra een.

Karela Overdose

Als u vermoedt dat u te veel van dit medicijn gebruikt hebben, vragen dringende medische aandacht meteen. U moet dit doen, zelfs als de symptomen van ongemak of vergiftiging niet zijn aangegeven in een keer. U kunt dringend medische hulp nodig.

Karela Opslag

Deze medicatie wordt opgeslagen in een koele en droge plaats, uit de buurt van zonlicht, hitte en vocht. Bewaar het apparaat niet in de badkamer. Houd dit product buiten het bereik van kinderen en huisdieren.

Koop Karela