Koop KebirzolKoop Kebirzol zonder Recept

Kebirzol (Femara) Algemene informatie

Kebirzol behoort tot de klasse van anti-oestrogenen. Het werkt het verlagen oestrogeenspiegels bij postmenopauzale vrouwen om bepaalde vormen van borstkanker te voorkomen.

Kebirzol (Femara) Routebeschrijving

Het is aanbevolen om het geneesmiddel in te nemen zoals het was voorgeschreven door uw arts. U kunt het met of zonder maaltijd, met een glas water. De aanbevolen dosis is 2,5 mg eenmaal per dag. Neem niet meer dan de dosering.

Kebirzol (Femara) Voorzorgsmaatregelen

Voordat u begint met uw behandeling met Kebirzol Vertel uw arts over alle voorwaarden die u kan hebben, vooral over leverziekte. Zwangere vrouwen kunnen de medicijnen niet innemen. Gebruik effectieve anticonceptie.

Kebirzol (Femara) Contra

Zwangere vrouwen kunnen niet Kebirzol nemen.

Kebirzol (Femara) Mogelijke bijwerkingen

Bijwerkingen kunnen zijn: netelroos, huiduitslag, ademhalingsproblemen, zwelling van het gezicht en ook opvliegers, hoofdpijn, nachtelijk zweten, spier-of gewrichtspijn, vermoeidheid, gevoel van zwakte, gewichtstoename, misselijkheid , zwelling in de ledematen. Als u een van de bovengenoemde bijwerkingen contact op met uw arts vermeld.

Geneesmiddelinteractie

Vertel uw arts over alle geneesmiddelen die u mag gebruiken. Kebirzol interageert met Tamoxifen, Letrozole, geneesmiddelen gemetaboliseerd door cytochroom P450 isoenzymen (2A6 en 2s19).

Kebirzol (Femara) Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Als het bijna tijd is van de volgende inname gewoon overslaan en ga terug naar uw schema.

Kebirzol (Femara) Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer.

Kebirzol (Femara) Opslag

Bewaar de medicijnen bij kamertemperatuur tussen 20-25 C (68-77 F), uit de buurt van vocht, hitte en zonlicht. Het is niet aan te raden om op te slaan in een badkamer en plaatsen beschikbaar voor kinderen.

Koop Kebirzol