Koop KeflorKoop Keflor zonder Recept

Keflor (Cefaclor) Algemene informatie

Keflor is een tweede-generatie cefalosporine antibiotica gebruikt om infecties veroorzaakt door bacteriën. Het is een krachtige, langwerkende antibioticum bacteriostatische eigenschappen die werkt via remming van bacteriële eiwitsynthese. Het is effectief tegen een grote verscheidenheid van ziekten veroorzaakt door Gram-positieve en Gram-negatieve organismen zoals longontsteking, keelontsteking, stafylokokbesmettingen, tonsillitis, bronchitis, otitis media, verschillende soorten huidinfecties, gonorroe, urineweginfecties. Cefalosporine wordt ook gebruikt voor chirurgische profylaxe. Keflor is niet effectief tegen anaërobe organismen.

Keflor (Cefaclor) Routebeschrijving

Neem deze medicatie precies zoals uw arts het heeft voorgeschreven. U moet zorgvuldig volg alle aanwijzingen gegeven worden. Voorkom het overschrijden van uw dosis of het nemen van de medicatie langer dan werd geadviseerd door uw arts. Slik het geheel door met een vol glas water. Deze medicatie wordt niet gekauwd, gebroken of gebroken tijdens het gebruik. Dit is een verlengde afgifte tablet gericht om medicijnen langzaam los nadat u het hebt ingeslikt. Als de tablet breken kan te veel van het geneesmiddel vrij kunnen komen meteen, wat niet wenselijk is. Over het algemeen is de aanbevolen dosering is 250-500 mg genomen om de acht uur of 375-500 mg genomen om de twaalf uur. Om gonorroe moet je 3.000 mg van de medicatie in te nemen meteen. Kuur blijft 7-10 dagen.

Keflor (Cefaclor) Voorzorgsmaatregelen

Alvorens Keflor, raadpleeg dan uw arts of apotheker als u allergisch bent; in het geval dat u overgevoelig bent voor penicillinen of andere cefalosporinen. Dit product kan hulpstoffen, die allergische reacties kunnen veroorzaken. Deze medicatie wordt voorgeschreven voorzichtig als u anamnese bevat een geschiedenis van ernstige nierziekte, darmziekte (colitis). Deze medicijnen mogen alleen worden gebruikt wanneer duidelijk nodig tijdens de zwangerschap. Bespreek de risico's en voordelen met uw arts. Volg de instructies van uw arts over het type en de hoeveelheid vloeistoffen, maaltijden, voedingssupplementen en andere medicijnen je mag nemen.

Keflor (Cefaclor) Contra

Keflor is gecontraïndiceerd bij patiënten die overgevoelig zijn voor een bestanddeel van het geneesmiddel en de andere bèta-lactam antibiotica. Deze medicatie wordt voorzichtig toegediend bij patiënten die lijden aan chronische nierinsufficiëntie, leukocytopenie, lupus, hemorragische syndroom. Keflor wordt niet gegeven aan zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven of kinderen van acht jaar en jonger, tenzij voorgeschreven door de kinderarts.

Keflor (Cefaclor) Mogelijke bijwerking

algemeen Keflor goed verdragen. De meest voorkomende bijwerkingen zijn mild en omvatten: misselijkheid, braken, diarree, duizeligheid, licht gevoel in het hoofd, wankel, vermoeidheid, verlies van eetlust, hoofdpijn, allergische reacties zoals huiduitslag of netelroos, zwelling van het gezicht of de tong, moeite met slikken, geelzucht, nervositeit, slapeloosheid, coleitis en hallucinaties. Dit is niet een volledige lijst van alle mogelijke bijwerkingen. Anderen kunnen bij sommige mensen en er kunnen sommige bijwerkingen nog toe onbekend. In het geval dat je hebt ervaren een bijwerking optreedt die niet in bovenstaande lijst, onmiddellijk uw arts of plaatselijk antigifcentrum te melden.

Keflor (Cefaclor) Drug interacties

Keflor is in staat om te communiceren met coumarines (warfarine), wat resulteert in het verbeteren van het antistollingsmiddel effect. Uitscheiding van cefalosporine verminderd met probenecide (resulterend in verhoogde concentraties van het geneesmiddel in het bloedplasma). Absorptie van cefaclor verminderd met H2 blokkers (een soort antacidum); daarom maagzuurremmers mag niet worden genomen op hetzelfde tijdstip als cefaclor.

Keflor (Cefaclor) Gemiste dosis

Als u uw dosis hebt overgeslagen, neem deze dan zo snel mogelijk. In het geval dat het in de buurt van de tijd voor de volgende inname, vermijd de gemiste dosis en uw gewone doseringsschema. Vermijd het compenseren een gemiste dosis door het nemen van een extra een.

Keflor (Cefaclor) Overdose

Als u vermoedt dat u te veel van dit medicijn gebruikt hebben, vragen dringende medische aandacht meteen. Doe dit zelfs als er geen tekenen van ongemak of vergiftiging. U kunt dringend medische hulp nodig. De meest voorkomende symptomen van een overdosis zijn onder meer: ​​misselijkheid, braken, spijsverteringsproblemen (buikpijn, aanhoudende diarree). Als een van deze effecten aanhouden of verergeren, mede met uw arts of apotheker onmiddellijk.

Keflor (Cefaclor) Opslag

Deze medicatie wordt opgeslagen in een koele en droge plaats bij een temperatuur tussen 15-25 C (59-77 F), uit de buurt van zonlicht, hitte en vocht. Neem dit medicijn niet op in de badkamer. Houd dit product buiten het bereik van kinderen en huisdieren.

Koop Keflor