Koop KeftabKoop Keftab zonder Recept

Keftab Algemene informatie

Keftab (Cephalexin) is een semi-synthetisch breed-spectrum cefalosporine van de eerste generatie. Het werkt door het remmen van de derde en laatste fase van de bacteriële celwand door bij voorkeur te binden aan specifieke eiwitten (PBP's) die zich in de bacteriële celwand. Het is bedoeld voor de behandeling of preventie van een reeks infecties bewezen of sterk vermoedelijk veroorzaakt door bacteriën. Het is effectief tegen Gram-positieve pathogenen. Het is bedoeld om ziektes zoals luchtweginfecties veroorzaakt door Streptococcus pneumoniae en Streptococcus pyogenes behandelen; otitis media door Streptococcus pneumoniae, Haemophilus influenzae, staphylococcusaureus, streptococcus pyogenes, Moraxella catarrhalis; huid en huidstructuur infecties veroorzaakt door staphylococcusaureus en / of Streptococcus pyogenes; botletsels veroorzaakt door staphylococcusaureus en / of Proteus mirabilis; urogenitale infecties, met inbegrip van acute prostatitis, veroorzaakt door Escherichia coli, Proteus mirabilis en klebsiella pneumonia. Keftab is niet effectief tegen virale infecties zoals verkoudheid of griep.

Keftab Routebeschrijving

Neem deze medicatie precies zoals uw arts het heeft voorgeschreven. Bepaal een juiste dosering die het beste past bij uw conditie. U moet zorgvuldig volg alle aanwijzingen gegeven worden. Voorkom het overschrijden van uw dosis of het nemen van de medicatie langer dan werd geadviseerd door uw arts. Slik het geheel door met een vol glas water. Deze medicatie wordt niet gekauwd, gebroken of gebroken tijdens het gebruik. Als u zich beter na een paar dagen van de behandeling te voelen, moet u nog steeds doorgaan met het nemen van dit geneesmiddel. Het is noodzakelijk een volledig voltooien.

Keftab Voorzorgsmaatregelen

Alvorens Keftab dan uw arts of apotheker als u allergisch bent voor penicilline of andere cefalosporinen zijn. Dit product kan hulpstoffen, die allergische reacties kunnen veroorzaken. Deze medicatie wordt voorgeschreven voorzichtig als u anamnese bevat een geschiedenis van ernstige nierziekte, darmziekte (colitis), ulcus of darmzweer, diabetes of als u ondervoed bent. Deze medicijnen mogen alleen worden gebruikt wanneer duidelijk nodig tijdens de zwangerschap. Bespreek de risico's en voordelen met uw arts. Drink geen alcohol. Aandacht besteden aan de mogelijkheid van het lijden van pseudomembraneuze colitis (een dubbele punt ontsteking veroorzaakt door de uitroeiing van de normale darmflora door antibiotica). Volg de instructies van uw arts over het type en de hoeveelheid vloeistoffen, maaltijden, voedingssupplementen en andere medicijnen je mag nemen.

Keftab Contra

Keftab is gecontraïndiceerd bij patiënten die overgevoelig zijn voor een bestanddeel van het geneesmiddel en andere cefalosporine antibiotica (Ceclor, Ceftin, Cefzil, Duricef, Fortaz, Omnicef, Spectracef, Suprax) en penicillines. Deze medicatie wordt voorzichtig gebruikt worden bij patiënten met chronische nierinsufficiëntie, colitis, diabetes. Kefatb wordt niet gegeven aan zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven of patiënten die lijden aan ondervoeding.

Keftab Mogelijke bijwerking

meeste normale bijwerkingen mild en voorbijgaand omvatten: misselijkheid, braken, diarree, dyspepsie, colitis, ontstekingen van de darm, pijnlijke gewrichten, vaginale afscheiding. Meer ernstige bijwerkingen zijn: vermoeidheid, bloedige en water diarree, sterke allergische reacties zoals huiduitslag of netelroos, zwelling van het gezicht, lippen, oogleden, tong, keel, moeite met slikken, ademhalingsproblemen, jeuk, vaginale jeuk, toevallen (epileptische past), hoge koorts, migraine, agitatie, mentale verwarring, hallucinaties. Dit is niet een volledige lijst van alle mogelijke bijwerkingen. Anderen kunnen bij sommige mensen en er kunnen sommige bijwerkingen nog toe onbekend. In het geval dat je hebt ervaren een bijwerking optreedt die niet in bovenstaande lijst, onmiddellijk uw arts of plaatselijk antigifcentrum te melden.

Keftab Drug interacties

In het geval u niet zeker of dit geneesmiddel is compatibel met andere geneesmiddelen of supplementen, bespreek dit dan met uw arts of apotheker. Het is niet aan te raden om het gebruik van dit product met andere geneesmiddelen soortgelijke klasse combineren zonder toestemming van uw arts, omdat het kan leiden tot een ernstige verslechtering. Algemeen Keftab is in staat om te communiceren met een klasse van antidiabetica van de biguanideklasse gebruikt om diabetes type II, zoals metformine (Glucophage XR, Riomet, Fortamet, Glumetza, Obimet, Gluformin, Dianben, Diabex en Diaformin) te behandelen; een klasse van uricosurische geneesmiddelen gebruikt bij de behandeling van jicht en hyperurikemie zoals probenecide (Benuryl, Benemid, Probalan;. met bloedverdunners (anticoagulantia) zoals warfarine (Coumadin, Jantoven, Marevan, Lawarin, Waran en Warfant)

Keftab Gemiste dosis

Als u vergeten bent uw dosis zodra u eraan denkt, doe het. Vermijd het gebruik van het geneesmiddel als het te laat is of bijna tijd is voor uw volgende dosis. verhogen de aanbevolen dosering nooit. Je kunt nemen uw dosis de volgende dag op het moment dat je gewend bent om het te nemen op een regelmatige basis.

Keftab Overdose

Als u vermoedt dat u te veel van dit medicijn gebruikt hebben, vragen dringende medische aandacht meteen. Doe dit ook als er geen tekenen van ongemak of vergiftiging Je mag dringend medische hulp nodig De meest voorkomende symptomen van een overdosis zijn onder meer:.. aanvallen, allergische reacties zoals huiduitslag, netelroos, jeuk, zwelling van de tong, het gezicht, de lippen, keel, colpitis, diarree , misselijkheid, braken, dyspepsie, hematurie. Als een van deze effecten aanhouden of verergeren, mede met uw arts of apotheker onmiddellijk.

Keftab Opslag

Deze medicatie wordt opgeslagen in een koele en droge plaats bij een temperatuur tussen 15-25 C (59-77 F), uit de buurt van zonlicht, hitte en vocht. Neem dit medicijn niet op in de badkamer. Houd dit product buiten het bereik van kinderen en huisdieren. Bewaar ongebruikte capsules niet van toepassing na 14 dagen.

Koop Keftab