Koop KenaloginKoop Kenalogin zonder Recept

Kenalogin (Aristocort) Algemene informatie

Kenalogin is een corticosteroïd. Het werkt door het verminderen van ontsteking en het wijzigen van het immuunsysteem van het lichaam. Het wordt gebruikt om bepaalde huidaandoeningen, zoals psoriasis en allergisch eczeem, insufficiëntie van de bijnierschors, ontstekingsaandoeningen, allergische aandoeningen en bindweefsel aandoeningen. Het kan ook worden gebruikt om jeuk verlichten.

Kenalogin (Aristocort) Routebeschrijving

Gebruik Kenalogin zoals voorgeschreven door uw arts. Controleer het etiket op het geneesmiddel voor de exacte dosering instructies. Oraal innemen met voedsel. Om de bijwerkingen te verminderen, neem Kenalogin rond 08:00 in de ochtend. Neem niet 2 doses in een keer.

Kenalogin (Aristocort) Voorzorgsmaatregelen

Vertel uw arts of apotheker als u zwanger bent of borstvoeding geeft, enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat, als u een huidinfectie, mazelen, dunner worden van de huid, tuberculose, allergieën voor geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen. Kinderen kunnen meer kans op de bijwerkingen. Niet ontvangen een levend vaccin (bijvoorbeeld mazelen, bof) terwijl u rekening Kenalogin. Kenalogin kan invloed op de bloedsuikerspiegel bij diabetespatiënten. Check bloedsuikerspiegel voet.

Kenalogin (Aristocort) Contra

Gebruik geen Kenalogin als u allergisch bent voor elk ingrediënt in Kenalogin, als u een huidinfectie veroorzaakt door virussen, tuberculose van de huid, onbehandelde geïnfecteerde huidletsels veroorzaakt door een infectie met schimmels of bacteriën.

Kenalogin (Aristocort) Mogelijke bijwerking

Raadpleeg een arts meteen als een van deze bijwerkingen optreden: hoofdpijn, huiduitslag, netelroos, veranderingen in eetlust, jeuk, ademhalingsproblemen, wazig zicht, roodheid, mentale of stemmingswisselingen, spierzwakte , veranderingen in de menstruele cyclus, maag opgeblazen gevoel, zwelling van de huid, verhoging van de lichaamstemperatuur, vermoeidheid, misselijkheid, problemen met het gezichtsvermogen.

Kenalogin (Aristocort) Drug interacties

Vertel uw arts over alle recepten, over-the-counter, en kruiden medicijnen die u gebruikt. Kenalogin kan interageren met andere topische geneesmiddelen die corticosteroïden bevatten, of dat irriterende effecten hebben. Raadpleeg uw arts of apotheker om meer informatie.

Kenalogin (Aristocort) Gemiste dosis

Als u een dosis mist, neem dan zo spoedig mogelijk en ga verder met uw normale schema. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Kenalogin (Aristocort) Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer.

Kenalogin (Aristocort) Opslag

Bewaar de medicijnen bij kamertemperatuur tussen 68-77 graden F (20-25 graden C) uit de buurt van licht en vocht. Houd alle geneesmiddelen uit de buurt van het bereik van kinderen en huisdieren.

Koop Kenalogin