Koop KetipinorKoop Ketipinor zonder Recept

Ketipinor (Seroquel) Algemene informatie

Ketipinor is een antipsychoticum. Het werkt door het veranderen van de acties van chemische stoffen in de hersenen. Het wordt gebruikt om schizofrenie bij volwassenen en wordt ook gebruikt om manische depressie. Ketipinor wordt ook gebruikt in combinatie met antidepressiva aan depressieve stoornis bij volwassenen te behandelen.

Ketipinor (Seroquel) Routebeschrijving

Neem Ketipinor precies zoals voorgeschreven door uw arts. Gebruik van dit geneesmiddel met een vol glas water. Je mag Ketipinor nemen met of zonder voedsel. Niet fijn, kauwen, of breken een verlengde afgifte tablet. Slik de pil geheel. Het doorbreken van de pil kan te veel van het geneesmiddel vrij te geven tegelijk veroorzaken. De dosis verschillen voor de eerste dag gebruikt en de volgende nemen van dit geneesmiddel. Volg de aanwijzingen op uw recept label.

Ketipinor (Seroquel) Voorzorgsmaatregelen

Ketipinor is niet voor gebruik bij psychotische voorwaarden met betrekking tot dementie. Het kan hartfalen, plotselinge dood. Vertel uw arts als u een lever-of nierziekte, hart-en vaatziekten, diabetes, een schildklier aandoening. Ketipinor kan uw denken of reacties beïnvloeden.

Ketipinor (Seroquel) Contra

Allergie, zwangerschap, borstvoeding. Dit geneesmiddel kan hartfalen en plotselinge dood.

Ketipinor (Seroquel) Mogelijke bijwerking

Get dringende medische hulp als u een allergische reactie, stemming of gedrag verandert, angst, paniekaanvallen, slapeloosheid, diarree, gevoel van impulsief, prikkelbaar, geagiteerd, vijandig, agressief, onrustig, hyperactief, meer depressief, of hebben gedachten over zelfmoord of jezelf pijn te doen.

Geneesmiddelinteractie

Dit geneesmiddel kan met verdovende pijnstillers, medicijnen voor hoge bloeddruk samenwerken en hun activiteiten toe te voegen: oxycodon en paracetamol. In samenwerking met de geneesmiddelen die werk van cytochroom P450 die verantwoordelijk is voor het metabolisme van Ketipinor kunt toxility verschijnen beïnvloeden.

Ketipinor (Seroquel) Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Ketipinor (Seroquel) Overdose

Een overdosering kan duizelig, snelle hartslag en zwakte veroorzaken. Als u denkt dat u een overdosis Ketipinor vragen dringende medische hulp in een keer.

Ketipinor (Seroquel) Opslag

Bewaar uw medicijnen bij kamertemperatuur 15-30 C (59-86 F). Uit de buurt van vocht en licht. Houd het buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Koop Ketipinor