Koop KinzosinKoop Kinzosin zonder Recept

Algemeen

Kinzosin is in een groep van geneesmiddelen genaamd alfa-adrenerge blokkers. Het ontspant de bloedvaten, waardoor het bloed gemakkelijker kan stromen. Kinzosin wordt gebruikt voor de behandeling van hoge bloeddruk (hypertensie). Verlaging van hoge bloeddruk helpt voorkomen dat beroertes, hartaanvallen en nierproblemen. Het wordt ook gebruikt voor de behandeling van een vergrote prostaat (goedaardige prostaathypertrofie). Terazosine helpt om de spieren in de prostaat en de blaas te ontspannen. Dit helpt om de urinestroom te verbeteren en de symptomen van vergrote prostaat te verminderen. Terazosine niet vertragen of stoppen van de progressie van de vergrote prostaat.

Kinzosin (Hytrin) Routebeschrijving

Neem Kinzosin precies zoals voorgeschreven door uw arts. De aanbevolen dosis voor volwassenen voor hoge bloeddruk begint bij 1 mg voor het slapen gaan en wordt langzaam verhoogd tot de gewenste respons op de bloeddruk bereikt. De gebruikelijke dosering varieert van 1 mg tot 5 mg per dag. De aanbevolen dosis voor volwassenen voor de behandeling van vergrote prostaat begint bij 1 mg voor het slapen gaan, met stijgingen met wekelijkse intervallen tot 2 mg, 5 mg of 10 mg eenmaal daags op de gewenste verbetering van de symptomen te bereiken. Als maagproblemen optreedt, kan je het met voedsel of melk.

Kinzosin (Hytrin) Voorzorgsmaatregelen

Alvorens Kinzosin je moet praten met uw arts als u een lage bloeddruk, flauwvallen, prostaatkanker, prostaat of andere blaasproblemen, leverziekte. Dit geneesmiddel kan u duizelig of slaperig maken. Rijd niet of taken die alertheid vereisen. Limiet alcoholhoudende dranken. Alcohol kan verhogen sommige van de bijwerkingen.

Kinzosin (Hytrin) Contra

Je moet niet Kinzosin nemen als u allergisch bent voor terazosine of een van de chinazoline- soort medicijnen zijn. Laat uw zorgverlener weten als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Kinzosin (Hytrin) Mogelijke bijwerking

Get dringende medische hulp als u hoofdpijn, ongewone vermoeidheid, slaperigheid, verstopte neus, zwakte, rug-of gewrichtspijn, misselijkheid, wazig zien, braken, duizeligheid, pijn op de borst, duizeligheid, flauwvallen, snelle of onregelmatige hartslag, kortademigheid, zwelling van de voeten of onderbenen, gewichtstoename, netelroos, ademhalingsproblemen, zwelling van uw gezicht, lippen, tong. Als je andere gevolgen niet hierboven vermeld, neem contact op met uw arts.

Kinzosin (Hytrin) Drug interacties

Vertel uw arts over alle andere medicijnen die u gebruikt, in het bijzonder: drugs voor mannelijke erectiele problemen (tadalafil, vardenafil, sildenafil), bloeddruk medicijnen (verapamil, metoprolol, bumetanide, triamtereen), alfa-blokkers (alfuzosine, tamsulosine), spierverslappers (carisoprodol), verdovende pijnstillers (codeïne, morfine), psychiatrische geneesmiddelen (chloorpromazine, amitriptyline). Interactie tussen twee medicijnen betekent niet altijd dat je moet stoppen met een van hen. Vertel uw arts of voorschrijver over alle recepten, over-the-counter, en kruiden medicijnen die u gebruikt.

Kinzosin (Hytrin) Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Kinzosin (Hytrin) Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. De overdosis symptomen zijn duizeligheid, flauwvallen, oppervlakkige ademhaling, een zwakke maar snelle pols, en koude, klamme huid.

Kinzosin (Hytrin) Opslag

Bewaar de medicijnen bij kamertemperatuur tussen 68-77 graden F (20-25 graden C) uit de buurt van licht, warmte en vocht. Laat de drugs niet op in de badkamer. Houd alle geneesmiddelen uit de buurt van het bereik van kinderen en huisdieren.

Koop Kinzosin