Koop KlomicinaKoop Klomicina zonder Recept

Klomicina (Rulide) Algemene informatie

Klomicina is een antibioticum dat behoort tot een klasse van geneesmiddelen die macroliden. Dat is een semi-synthetisch antibioticum, dat een krachtige werkzame ingrediënt - Roxithromycin. Dit geneesmiddel is bedoeld om luchtwegen (faryngitis, tonsillitis, sinusitis), urine-en weke delen infecties te behandelen. Het vermindert de groei van bacteriën door het beïnvloeden van het proces van de eiwitsynthese.

Klomicina (Rulide) Routebeschrijving

Je moet Klomicina nemen een of twee keer per dag; echter een dagelijkse dosering voor volwassenen niet meer dan 300 mg. Een gebruikelijke verloop van de behandeling omvat 7 -10 dagen.

Klomicina (Rulide) Voorzorgsmaatregelen

De dosering moet worden aangepast in geval van leverinsufficiëntie, levercirrose, geelzucht en ascites. Dit geneesmiddel kan ook invloed hebben op de moedermelk samenstelling, zodat een mogelijk negatief effect op je kind, borstvoeding of de behandeling met dit geneesmiddel moet onmiddellijk worden gestopt voorkomen.

Klomicina (Rulide) Contra

U moet stoppen met het innemen Rulid als u overgevoeligheid voor het, of u gelijktijdig geneesmiddelen gebruikt met ergotamine dat vernauwing van de bloedvaten gebruikt traktatie migraine veroorzaken.

Klomicina (Rulide) Mogelijke bijwerking

De meeste normale bijwerkingen zijn spijsverteringsstoornissen (diarree, tympanism, epigastrische pijn, maag spruw) misselijkheid, kokhalzen, duizeligheid, hoofdpijn, vermoeidheid, allergische reacties (netelroos, zwelling van de tong en het gezicht) .

Klomicina (Rulide) Drug interacties

Klomicina kan de plasmaspiegels van theofylline verhogen bij gelijktijdige toediening. Als u gelijktijdig geneesmiddelen met warfarine en erythromycine nemen, kunnen Klomicina hun Bedrijvigheid aantasten.

Klomicina (Rulide) Gemiste dosis

In het geval dat u hebt gemist een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Als u al bent verondersteld om uw volgende dosis in te nemen, moet u de vergeten dosis in te nemen en te houden van uw gewone doseringsschema niet nemen. Verdubbeling van de dosis zonder toestemming van de arts is ten strengste verboden.

Klomicina (Rulide) Overdose

algemeen Klomicina wordt goed verdragen, maar als u last heeft van ernstige allergische reacties (netelroos, zwelling van de tong en het gezicht) moet u onmiddellijk uw arts raadplegen.

Klomicina (Rulide) Opslag

Deze medicatie wordt bewaard bij kamertemperatuur tussen 59-77 F (15-25 C) uit de buurt van licht en vocht, kinderen en huisdieren. Gebruik het niet na afloop termijn voorbij is.

Koop Klomicina