Koop KokonalinKoop Kokonalin zonder Recept

Kokonalin (Toprol) Algemene informatie

Kokonalin is onderdeel van een klasse van geneesmiddelen genaamd bètablokkers. Beta-blokkers invloed op het hart en de bloedsomloop. Het wordt gebruikt om angina (pijn op de borst) gerelateerd aan coronaire hartziekte en hypertensie (hoge bloeddruk). Het wordt ook gebruikt voor de behandeling of preventie van hartaanval, migraine en bepaalde soorten tremoren.

Kokonalin (Toprol) Routebeschrijving

Neem precies zoals voorgeschreven door uw arts. Je moet het met een maaltijd op hetzelfde tijdstip iedere dag. Je moet niet stoppen met het innemen Kokonalin zonder dit eerst te bespreken met uw arts. De maximale aanbevolen dagelijkse dosis van Kokonalin is 400 mg. Uw arts kan verhogen of de dosering te verlagen als dat nodig is.

Kokonalin (Toprol) Voorzorgsmaatregelen

Vertel uw arts over alle geneesmiddelen die u kan nemen, inclusief recept en niet-receptplichtige geneesmiddelen, antacida, vitaminen en kruiden supplementen. Als u een operatie moet ondergaan, laat de chirurg weten dat u rekening Kokonalin. Het drinken van alcohol kan bepaalde bijwerkingen van Kokonalin verhogen.

Kokonalin (Toprol) Contra

Gebruik geen van deze medicatie gebruiken als u allergisch bent, als je hart-en vaatziekten, nierziekten, diabetes. Laat uw arts weten als u zwanger bent of probeert zwanger zijn of borstvoeding geven te worden.

Kokonalin (Toprol) Mogelijke bijwerking

De meest voorkomende bijwerkingen omvatten: vermoeidheid, diarree, trage hartslag. Andere vaak voorkomende bijwerkingen: kortademigheid, droge mond, netelroos, jeuk, misselijkheid, pijn op de borst, duizeligheid. Get dringende medische hulp als u een van deze bijwerkingen.

Kokonalin (Toprol) Drug interacties

Kokonalin kan interageren met: Alpha-blokkers (Alfuzosine, Doxazosine, Fentolamine, etc.), calciumantagonisten (verapamil, nifedipine, felodipine, etc.) die een gevaarlijk lage bloeddruk kan veroorzaken, antidepressiva (citalopram, fluoxetine, Tranylcypromine, etc.), hartritmestoornissen medicijnen (lidocaïne, disopyramide, kinidine), niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID's): Ibuprofen, Meloxicam, Diclofenac. NSAID's kunnen het bloeddrukverlagende effect van Kokonalin verminderen.

Kokonalin (Toprol) Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Kokonalin (Toprol) Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. De symptomen van overdosering zijn misselijkheid, braken, lage bloeddruk, hypoglycemie, abnormale hartritmes.

Kokonalin (Toprol) Opslag

Bewaar de medicijnen op kamertemperatuur tussen de 59-86 graden F (15-30 ° C) uit de buurt van licht en vocht. Bewaar het in een krappe container.

Koop Kokonalin