Koop KortrythmKoop Kortrythm zonder Recept

Kortrythm (Pletal) Algemene informatie

Kortrythm is een remmer van fosfodiësterase III. Het verwijdt de slagaders die bloed naar de benen. Het werkt door het voorkomen van bepaalde bloedcellen (bloedplaatjes) aan elkaar plakken en verwijden de bloedvaten in de benen. Dit helpt de bloed zich gemakkelijker en verhoogt de bloedstroom. Kortrythm wordt gebruikt om de symptomen van claudicatio intermittens behandelen. Deze aandoening veroorzaakt verminderde bloedtoevoer naar de benen, waardoor pijn tijdens het lopen. Cilostazol verbetert uw vermogen om langere afstanden te lopen zonder pijn.

Kortrythm (Pletal) Routebeschrijving

Neem Kortrythm precies zoals voorgeschreven door uw arts. Neem elke dosis met een vol glas water. Het wordt meestal twee keer per dag ingenomen, ten minste 30 minuten voor of 2 uur na het ontbijt of diner. Neem cilostazol op dezelfde tijden van de dag. De aanbevolen dosering is 100 mg tweemaal daags

Kortrythm (Pletal) Voorzorgsmaatregelen

Alvorens Kortrythm je moet praten met uw arts als u een hartziekte of leverziekte. Grapefruit en grapefruitsap kunnen interageren met cilostazol. Bespreek het gebruik van grapefruit producten met uw arts.

Kortrythm (Pletal) Contra

Niet Kortrythm nemen als u congestief hartfalen, als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Kortrythm (Pletal) Mogelijke bijwerking

Get dringende medische hulp als u pijn op de borst, ademhalingsproblemen, koorts, pijn in het lichaam, netelroos, zwelling van uw enkels of voeten, moeite met ademhalen, bloed in de urine, pijn bij het plassen, griepverschijnselen. Minder ernstige bijwerkingen kunnen zijn: pijn in de gewrichten, krampen, diarree, braken, zwakte, snelle hartslag, hoesten, duizeligheid, verstopte neus. Als je andere gevolgen niet hierboven vermeld, neem contact op met uw arts.

Kortrythm (Pletal) Drug interacties

Vertel uw arts over alle andere medicijnen die u gebruikt, in het bijzonder: fluvoxamine, sertraline, fluconazol, ketoconazol, itraconazol, diltiazem, clopidogrel, omeprazol, esomeprazol, erytromycine, claritromycine. Interactie tussen twee medicijnen betekent niet altijd dat je moet stoppen met een van hen. Vertel uw arts over alle recepten, over-the-counter, en kruiden medicijnen die u gebruikt.

Kortrythm (Pletal) Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Kortrythm (Pletal) Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. De overdosis symptomen zijn diarree, hoofdpijn, flauwvallen, hartkloppingen, hypotensie.

Kortrythm (Pletal) Opslag

Bewaar de medicijnen op kamertemperatuur tussen de 59-86 graden F (15-30 ° C) uit de buurt van licht en vocht. Laat de drugs niet op in de badkamer. Bewaar het in een krappe container. Houd alle geneesmiddelen uit de buurt van het bereik van kinderen en huisdieren.

Koop Kortrythm