Koop KovarKoop Kovar zonder Recept

Kovar (Coumadin) Algemene informatie

Kovar is een antistollingsmiddel (bloedverdunner). Het vermindert de vorming van bloedstolsels blokkeert de vorming van bepaalde stollingsfactoren. Kovar wordt gebruikt voor hartaanvallen, beroertes en bloedstolsels in aders en slagaders. Behandeling met Kovar kan helpen de vorming van toekomstige bloedstolsels en het risico op embolie te verminderen.

Kovar (Coumadin) Routebeschrijving

Neem Kovar precies zoals voorgeschreven door uw arts. Neem Kovar op hetzelfde tijdstip elke dag. Kovare kan worden ingenomen met of zonder voedsel. Neem nooit een dubbele dosis van deze medicatie. Uw arts kan incidenteel uw dosis veranderen om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten te krijgen.

Kovar (Coumadin) Voorzorgsmaatregelen

Raadpleeg uw arts voordat u een geneesmiddel voor pijn, artritis, koorts, of zwelling. Laat grote hoeveelheden voedingsmiddelen met een hoog vitamine K. Vitamine K niet eten kan coumadin minder effectief maken. Vermijd het eten van cranberry's, het drinken van cranberrysap, alcohol.

Kovar (Coumadin) Contra

Zwangere vrouwen, patiënten met lever-of nierfalen, acute arteriële hypertensie niet kan gebruiken Kovar.

Kovar (Coumadin) Mogelijke bijwerking

Seek dringende medische hulp als een van deze ernstige bijwerkingen optreden: huiduitslag, netelroos, jeuk, gele verkleuring van de huid of ogen, ademhalingsproblemen, bloederige ontlasting, bloed in de urine, duizeligheid, toegenomen menstruele of vaginale bloeden, ongewone hoofdpijn of zwakte. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw arts voor medisch advies.

Kovar (Coumadin) Drug interacties

Kovar kan interageren met bepaalde kruiden-producten, die het risico van bloeden kan verhogen. Het een wisselwerking met veel gangbare medicijnen: aspirine, oxandrolone, ibuprofen, bepaalde vitaminen. Vertel uw arts over alle medicijnen die u gebruikt inclusief recept, over-the-counter, vitamine, en kruidenproducten. Heeft een nieuw medicijn niet starten zonder uw arts te vertellen.

Kovar (Coumadin) Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Kovar (Coumadin) Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. Overdosering kan leiden tot overmatig bloeden.

Kovar (Coumadin) Opslag

Bewaar het medicament bij kamertemperatuur uit de buurt van licht. Bewaar het in een krappe container.

Koop Kovar