Koop SeduralKoop Sedural zonder Recept

Sedural (Pyridium) Algemene informatie

Sedural is een pijnstiller die het onderste deel van je urinewegen aantast. Het wordt gebruikt om pijn, branden, vaak plassen en verhoogde drang tot urineren behandelen. Deze symptomen worden meestal veroorzaakt door een infectie, verwonding, chirurgie, katheter, of andere omstandigheden die de lagere urinewegen irriteren.

Sedural (Pyridium) Routebeschrijving

Volg de aanwijzingen op uw recept label. Gebruik Sedural met maaltijd.

Sedural (Pyridium) Voorzorgsmaatregelen

Vermijd het gebruik van het geneesmiddel als u zwanger bent, een allergische reactie, bloed problemen of een aandoening, de zogenaamde glucose-6-fosfaat dehydrogenase deficiëntie (G6PD).

Sedural (Pyridium) Contra

Heeft Sedural niet als u allergisch bent voor de bestanddelen zijn of als u een nierziekte heeft.

Sedural (Pyridium) Mogelijke bijwerking

Soms is het geneesmiddel kan een allergie veroorzaken, bleke huid, onregelmatig plassen, verlies van eetlust en gewichtsverlies, kokhalzen of geelzucht. Praat met uw arts over een neveneffect dat lijkt ongewone of dat is vooral hinderlijk.

Geneesmiddelinteractie

Er zijn onbekende interacties.

Sedural (Pyridium) Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Sedural (Pyridium) Overdose

Call dringende medische hulp als u denkt dat u teveel van dit geneesmiddel heeft gebruikt. Overdosering symptomen kunnen vergeelde huid, kokhalzen of geelzucht bevatten.

Sedural (Pyridium) Opslag

Bewaar uw medicijnen bij kamertemperatuur tussen 68 en 77 graden F (20 en 25 graden C). Uit de buurt van vocht en licht. Houd het buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Koop Sedural