Koop SiladrylKoop Siladryl zonder Recept

Siladryl (Tylenol) Algemene informatie

Siladryl behoort tot een groep geneesmiddelen die analgetica (pijnstillers) en koortswerende (koorts verloopstukken). Het werkt snel pijn veroorzaakt door aandoeningen zoals hoofdpijn en osteoartritis, en koorts veroorzaakt door infectie. Het wordt gebruikt op zichzelf als in combinatie medicatie producten voor hoest, verkoudheid, en pijnbestrijding.

Siladryl (Tylenol) Routebeschrijving

Gebruik Siladryl precies zoals voorgeschreven door uw arts. Neem niet meer Siladryl dan wordt aangeraden om niet te nemen. Een overdosis kan uw lever of de dood veroorzaken beschadigen. De aanbevolen dosering voor volwassenen is 325 mg tot 650 mg elke 4 tot 6 uur tot maximaal 4000 mg in 24 uur. De aanbevolen dosering voor kinderen is 10 tot 15 mg per kg lichaamsgewicht om de 4 tot 6 uur, tot maximaal 65 mg / kg in 24 uur. Urine glucose testen kunnen vals resultaten opleveren, maar u neemt Siladryl.

Siladryl (Tylenol) Voorzorgsmaatregelen

Alvorens Siladryl vertel uw arts als u een leverziekte (cirrose), een geschiedenis van alcoholisme. Vermijd het drinken van alcohol. Het kan het risico op leverbeschadiging verhogen terwijl het nemen van paracetamol. Siladryl wordt niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 2 jaar.

Siladryl (Tylenol) Contra

niet nemen van deze medicatie als u allergisch bent voor paracetamol zijn of ingrediënten van de medicatie, of als u een leverziekte, cirrose. Vertel uw arts als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Siladryl (Tylenol) Mogelijke bijwerking

Get dringende medische hulp als u geelzucht, donkere urine, misselijkheid, netelroos, verlies van eetlust, maagpijn, ademhalingsproblemen, zwarte, teerachtige ontlasting, zwelling van uw gezicht, lippen, diarree, jeuk. Als je andere gevolgen niet hierboven vermeld, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts.

Siladryl (Tylenol) Drug interacties

Vertel uw arts over alle andere geneesmiddelen die u gebruikt, in het bijzonder: rifampicine, fenobarbital, acetylsalicylzuur, bloedverdunners, fenytoïne, isoniazide, cholestyramine, carbamazepine. Interactie tussen twee medicijnen betekent niet altijd dat je moet stoppen met een van hen. Vertel uw arts of voorschrijver over alle recepten, over-the-counter, en kruiden medicijnen die u gebruikt.

Siladryl (Tylenol) Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Siladryl (Tylenol) Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. De symptomen van overdosering zijn donkere urine, verlies van eetlust, braken, geelverkleuring van uw huid, zweten, maagpijn, misselijkheid, zwakte.

Siladryl (Tylenol) Opslag

Bewaar de medicijnen bij kamertemperatuur tussen 68-77 graden F (20-25 graden C) uit de buurt van licht en vocht. Laat de drugs niet op in de badkamer. Houd alle geneesmiddelen uit de buurt van het bereik van kinderen en huisdieren.

Koop Siladryl