Koop Trecator-SCKoop Trecator-SC zonder Recept

Trecator-SC Algemene informatie

Trecator-SC is anti-tuberculose agent die bacteriostatische eigenschappen bezit. Het werkt door het onderdrukken van de bacteriële eiwitsynthese. Het remt de groei en verspreiding van tuberculose mycobacteriën. Deze medicatie vergemakkelijkt fagocytose in het midden van tuberculose ontsteking die de resolutie versnelt. Trecator-Sc is ook effectief in de behandeling van lepra.

Trecator-SC Routebeschrijving

Neem deze medicatie precies zoals uw arts het heeft voorgeschreven. U moet zorgvuldig volg alle richtingen. Dien de intake mondeling met een vol glas water. Trecator-SC moet gelijktijdig worden ingenomen met voedsel of na de maaltijd om maagklachten te voorkomen. Over het algemeen is de aanbevolen dagelijkse dosering voor volwassenen is 0,25 mg genomen drie keer per dag. Bij normale geneesmiddeltolerantie kan de dosering worden verhoogd tot 0,25 mg taken viermaal per dag. Voor patiënten die 60 jaar oud zijn of patiënten met het lichaamsgewicht dat minder dan 50 kg is de aanbevolen dosering 0,25 mg dat tweemaal daags wordt ingenomen. Voor kinderen de maximaal getolereerde dosis niet toeneemt 0,75 mg per dag.

Trecator-SC Voorzorgsmaatregelen

Informeer uw arts over een andere medicijnen die u zou kunnen nemen naast deze. Inname van dit geneesmiddel met een bepaalde categorie van andere geneesmiddelen kan leiden tot verhoging of verlaging van de effecten verandert ze beide geneesmiddelen. Vermijd het drinken van alcohol tijdens de behandeling met dit geneesmiddel. Raadpleeg uw arts voordat u in het geval u zwanger bent, van plan bent zwanger zijn of borstvoeding te zijn.

Trecator-SC Contra

Dit geneesmiddel is gecontra-indiceerd bij patiënten met overgevoeligheid, diabetes, acute of chronische aandoening van het maagdarmstelsel, lever of nierinsufficiëntie, zwangerschap, borstvoeding.

Trecator-SC Mogelijke bijwerking

Mogelijke bijwerking van Trecator-SC kan inhouden: gastro-intestinale verstoringen zoals diarree, metaalachtige smaak, dyspepsie, buikkrampen, misselijkheid, kokhalzen, tympanism, geelzucht, verlies van eetlust; allergische reacties zoals netelroos, zwelling van het gezicht, tong, keel, jeuk; perifere neuritis; geestelijke verwarring; depressie; onhandigheid in bewegingen; gevoelloosheid; tintelingen; tremoren; stomatitis; speekselvloed; donkere urine; wazig zien; menstruatiestoornissen; seksuele disfunctie. Dit is niet een volledige lijst van alle mogelijke bijwerkingen. Anderen kunnen bij sommige patiënten kan er een aantal bijwerkingen nog toe onbekend. In het geval dat je hebt ervaren een bijwerking optreedt die niet in bovenstaande lijst, onmiddellijk uw arts of plaatselijk antigifcentrum te melden.

Drug interactions

Dit geneesmiddel kan interageren met een klasse van de eerste lijn geneesmiddelen zoals isoniazide en de tweede lijn anti-tuberculose middelen (toegepast in het geval de eerste regel medicatie kan niet worden gebruikt) zoals cycloserine hetgeen de kans op aanvallen. Debilitants kalmeringsmiddelen, verdovende pijnstillers, medicijnen toegepast om slaapstoornissen te behandelen, antipsychotica zoals chloorpromazine, tricyclische antidepressiva zoals amitriptyline, eerste generatie antihistaminica, zoals difenhydramine, spierverslappers en anti-epileptica kan ernstige somnolency provoceren.

Trecator-SC Gemiste dosis

Als u uw dosis hebt overgeslagen, neem deze dan zo snel mogelijk. In het geval dat het in de buurt van de tijd voor de volgende dosis, vermijd het nemen van de gemiste dosis en uw gewone doseringsschema. Vermijd het compenseren een gemiste dosis door het nemen van een extra een.

Trecator-SC Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel een overdosis, neem dan onmiddellijk contact op met uw plaatselijke antigifcentrum en kennis van uw arts of apotheker. Doe dit zelfs als er geen tekenen van ongemak of vergiftiging. U kunt dringend medische hulp nodig.

Trecator-SC Opslag

Bewaar dit product uit de buurt van zonlicht, warmte en vocht bij kamertemperatuur tussen 59-77 F (of 15-25 graden C). Bewaar het apparaat niet in de badkamer. Houd dit product buiten het bereik van kinderen en huisdieren. Gebruik geen restanten van de medicatie niet toe te passen na de vervaldatum.

Koop Trecator-SC